Kako se pečemo
Od 1932. godine u kompaniji Stammgast pržimo najkvalitetniji pasulj uzgajan samo u određenim delovima sveta. Kao pečenjara u butiku radimo na tradicionalni način prženja u bubnju. Ovom metodom i našim tradicionalnim receptom za pečenje otkrivamo stvarne profile ukusa zelene kafe.
Naš pasulj, koji smo pažljivo odabrali, dugo se prži na niskim temperaturama. Obilazak pečenja može trajati do 25 minuta. U modernoj, dvominutnoj eri industrijskog pečenja, ovo je gotovo beskrajno puno vremena.
STAMMGAST POSEBNI KAFFEE
Stammgast vam nudi široku paletu specijalnih mešavina i specijalnih kafa.
Sve naše kave dolaze kod nas, u naš pogon za prženje. direktno od farmera iz regiona u kojima se uzgaja za prženje. To nam omogućava da održimo naš standard i visoku kvalitetu naših proizvoda.
TRADICIONALNE METODE
U kompaniji Stammgast verujemo da će sve zaista postati bolje kada to radite pažljivo i sa velikom pažnjom na detalje.
Pržimo kafu - ali sa jednom važnom razlikom od naših konkurenata: trošenjem više vremena. Tradicionalnim receptom za dugo pečenje svaki naš pasulj dobija vreme potrebno za postizanje savršenog ukusna. Tajna našeg ukusna krije se u našem receptu.